Priporočila

Splošni pogoji

Splošni pogoji za portal Priporoči in prihrani

Ugodnosti iz naslova priporočil prejetih od prijateljev lahko koristijo le osebe, ki naših poslovalnic še niso obiskale oziroma še niso koristile kozmetičnih in masažnih storitev ali sprostitvenega centra. Navedene ugodnosti so na voljo do zapolnitve terminov.

Objavljanje ponudb:
Objavljene ponudbe so lahko redne ali sezonske narave. Pridržujemo si pravico, da ponudbe spremenimo, časovno omejimo ali umaknemo brez predhodne najave.

Ugodnosti, popusti in storitve:

Koriščenje dobropisa - obdarjenec:

V primeru, da vam je prijatelj poslal naše priporočilo z dobropisom sledite slednjim pravilom:

Koriščenje dobropisa - napotitelj:

V primeru, da ste nam uspešno priporočili novega gosta, torej, da nas je obiskal in opravil prvi nakup, lahko koristite dobropis, ki ste ga prejeli ob upoštevanju sledečih pravil:

Izključene storitve:
Iz sistema ugodnosti so izključene vse storitve medicinskega piercinga Blomdahl. Torej ob izvedbi omenjenih storitev ni možno uveljavljati ugodnosti iz našega sistema priporočil.

Obveščanje:
Sistem vas bo kot napotitelja obvestil, ko bo vaš prijatelj koristil ugodnost. Obenem se vam bo prisluženi dobropis zabeležil tudi v našem sistemu.

Dvojne napotitve:
V primeru, da isti osebi pošlje naše priporočilo več oseb, bo dobropis priznan osebi, ki je prva vnesla in poslala priporočilo. Identitete ostalih pošiljateljev ne razkrivamo.

Morebitne nejasnosti:

Trudimo se, da smo do najvišje mere korektni pri objavi ugodnosti. Prav zato temu namenjamo samostojni portal, ki poleg ugodnostih za napotitelje in priporočene osebe omogoča tudi hitro in natančno obveščanje. 

Enako kot velja za sleherno storitev v naši hiši, smo tudi sistemu priporočil namenili najvišjo mero pozornosti. Smo pa vedno veseli in hvaležni, če za morebitne nejasnosti ali kakršnokoli nezadovoljstvo izvemo prvi in to takoj, ko do situacije pride.V kolikor imate dodatna vprašanja, bomo veseli vašega sporočila na naslov: recepcija@fanci.si

Vaš Fanči Tim

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Se strinjam